Cursuri Snowboard Brasov

cursuri snowboard brasov
Locatie: Poiana Brasov
Varsta minima: 8 ani
Durata lectiei este de: 2h
Instructori snowboard: George Munteanu

Tarif cursuri snowboard Brasov:

  • Transportul pe cablu se achita separat, 10lei/urcare sau cartela individuala;
  • Echipamentul nu este inclus;
  • Personal Trainer: 100 lei/h
  • 10 lectii – 800 lei
  • cursuri private – suna la tel.: 0787 222 777 sau completeaza formularul de la pagina INSCRIE-TE

Cursuri snowboard Brasov

Snowboardul, alaturi de schi este unul dintre sporturile cele mai practicate pe timp de iarna.

Este vazut ca fiind mai “la moda” decat schiul, motiv pentru care cei mici se simt mai atrasi de acest sport. Acest lucru ar trebui sa reprezinte o bucurie pentru parinti intrucat si snowboardul poate aduce numeroase beneficii copilului.

In ceea ce priveste sanatatea, sistemul cardiovascular este intarit, la fel si cel muscular. Acest sport implica mult efort fizic in mentinerea echilibrului pe placa. Picioarele sunt cele mai solicitate dar efectele se vad si in zona abdominala.

Este un sport intens in care echilibrul si flexibilitatea sunt necesare, dezvoltandu-se insa in timp ce se incearca noi miscari si tehnici. Coordonarea si concetrarea sunt si ele solicitate in timpul practicarii acestui sport.

Cel mic va fi cu siguranta incantat sa urmeze cursuri de snowboard cand va vedea cata distractie implica acest sport, nu doar tehnica. Ca in orice sport, cel mic va invata sa fie mult mai disciplinat, mai atent si ii va creste increderea in sine odata ce primele sarituri cu placa ii vor reusi.

Peisajele ce il vor inconjura si faptul ca se va putea bucura de zapada din plin il vor face pe cel mic sa indrageasca acest sport si mai mult.

Parintii pot alege cursurile de snowboard oferite de clubul sportiv CS Luna, oferindu-i astfel celui mic o vacanta speciala, in care se va distra, isi va face noi prieteni si va invata un sport nou si complex.