Va invitam la ski in Poiana Brasov!

Bucura-te de lectii de ski in Poiana Brasov alaturi de instructorii specializati de la C.S.Luna. Acestea sunt organizate in fiecare an de catre echipa noastra, avand o traditie indelungata. Puteti participa alaturi de familia si copiii dumneavoastra, pentru a petrece clipe de neuitat pe partie. Veti avea parte de o varitate de activitati amuzante si multa distractie pe partie alaturi de echipa noastra.

Pe langa cursurile de ski, Clubul Sportiv Luna va ofera si tabere de ski pentru micutii dumneavoastra. Acestia vor avea oportunitatea de a participa la multe activitati specifice varstei alaturi de prietenii lor. Printre activitati se numara: patinajul, snow tubing, ateliere de gatit si focuri de tabara. O tabara de ski este oportunitatea ideala pentru ca micutii dumneavoastra sa petreaca mai mult timp in aer liber. Frigul din timpul iernii este garantat sa ii tina pe copii lipiti de telefoanele sau calculatoarele lor.

Din fericire, acum puteti sa ii inscrieti la cursuri de ski, pentru ca acestia sa beneficieze de miscare in aer liber. Taberele se adreseaza unei grupe largi de varsta, pentru copii intr 4 si 14 ani. Prin practicarea unui sport pe timp de iarna, copiii isi dezvolta imunitatea si isi tonifica musculatura. Miscarea este importanta indiferent de anotimp, insa multi neglijeaza acest lucru in timpul iernii.

Participarea la un curs de ski in Poiana brasov este cea mai buna alegere pentru iarna aceasta. Va veti putea petrece timpul liber intr-un mod constructiv alaturi de familia dumneavoastra. Impreuna, veti dobandi noi abilitati si veit avea parte de multa miscare dar si distractie pe masura.

Invitam persoanele interesate sa ne contacteze pentru a le putea furniza informatii suplimentare. Va stam la dispozitie si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie. Astfel, puteti fi sigur ca ati luat o decizie informata. Personalul de la C.S.Luna are o experienta indelungata in ceea ce priveste sporturile de iarna si predarea lectiilor de baza. La noi veti fi intotdeauna pe maini bune.

Call Now Button