Blog

tabara-ski-brasov
5 Motive Sa Iti Trimiti Copilul La Tabara Ski Brasov Iarna Aceasta

Skiatul este unul dintre cele mai populare sporturi de iarna. Iar acest lucru nu este de mirare. Deoarece skiatul are o multitudine de beneficii, nu doar pentru adulti, dar si pentru dezvoltarea optima al unui copil. Participand la Tabara Ski Brasov, copilul tau se va bucura de toate beneficiile skiatului.

razvan-prunea-instructor-ski
Instructori Ski Profesionisti Pentru Dumneavoastra

Daca sunteti in cautare de instructori ski, atunci sunteti in locul potrivit. Echipa CS Luna va pune la dispozitie o echipa de profesionisti pentru a va ajuta. Profesionalismul si pasiunea echipei noastre vor veni in sprijinul dumneavoastra.

Poiana-Brasov-2
Va invitam la ski in Poiana Brasov!

Bucura-te de lectii de ski in Poiana Brasov alaturi de instructorii specializati de la C.S.Luna. Acestea sunt organizate in fiecare an de catre echipa noastra, avand o traditie indelungata. Puteti participa alaturi de familia si copiii dumneavoastra, pentru a petrece clipe de neuitat pe partie.

echipament-snowboard-1024x576
Echipament Snowboard

Copiii au nevoie de sport inca de la o varsta frageda. Activitatile sportive ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului din mai multe puncte de vedere. In sezonul de iarna sporturile montane de tipul schiului sau snowboard-ului sunt cele mai potrivite.

beginners_web
Echipament ski: ghid pentru incepatori

Un skior incepator se confrunta cu multe probleme si dileme atunci cand trebuie sa iasa prima data pe partie. Una dintre dilemele majore, este, desigur, legata de ce echipament ski sa isi aleaga. Oricare ar fi nelamuririle tale, vom incerca sa le clarificam in acest articol.

Call Now Button