Instructori Ski Profesionisti Pentru Dumneavoastra

Daca sunteti in cautare de instructori ski, atunci sunteti in locul potrivit. Echipa CS Luna va pune la dispozitie o echipa de profesionisti pentru a va ajuta. Profesionalismul si pasiunea echipei noastre vor veni in sprijinul dumneavoastra. Skiatul este unul din sporturile nobile de iarna, oferind multiple beneficii atat organismului cat si mintii. Totusi, a iesi pe partie fara indrumarea unui profesionist este un lucru periculos.

Indiferent daca sunteti la inceput de drum sau doriti sa va perfectionati, apelati la un instructor de ski. Acestia detin toate cunostintele necesare pentru a va ajuta sa va dezvoltati abilitatile. Va sfatuim sa nu apelati la ajutorul prietenilor sau membrilor familiei, indiferent cat de priceputi sunt pe partie. Fara antrenamentul si pregatirea in domeniu, acestia nu sunt in masura sa dea sfaturile potrivite. Luati in considerare toate aceste lucruri inainte de a iesi pe partie si veti avea parte de o experienta placuta.

Cursurile de ski se adreseaza atat adultilor cat si copiilor. Aceasta este o activitate pentru toata familia. Asadar, iarna aceasta profitati de zapada si veniti in Poiana Brasov alaturi de instructorii de ski de la CS Luna!

Instructori Ski Profesionisti Pentru Dumneavoastra

Veti avea nevoie si de hainele potrivite atunci cand iesiti pe partie. Atunci cand va este frig, va veti simti incomod si nu veti putea skia. Asadar, aveti nevoie de haine calduroase, de preferat impermeabile. Tineti cont si de hainele pe care le purtati pe dedesubt. Alegeti o pereche de colati sub pantalonii de fas, daca este nevoie. Nu uitati ochelarii de protectie si crema de soare. Chiar daca este iarna, razele UV isi fac simtita prezenta.

Nu in ultimul rand, tineti cont de codul culorilor. Orice pista are un anumit nivel de dificultate, exprimat printr-o anumita culoare. Cele marcate cu verde sunt cele mai usoare, urmate de cele albastre, rosii si apoi negre.

La cursurile oferite de CS Luna, veti beneficia de instructajul oferit de adevarati profesionisti. Astfel, dumneavoastra si restul familiei nu trebuie sa va ingrijorati si puteti sa va bucurati impreuna de zapada.

Call Now Button