Echipament ski: ghid pentru incepatori

Un skior incepator se confrunta cu multe probleme si dileme atunci cand trebuie sa iasa prima data pe partie. Una dintre dilemele majore, este, desigur, legata de ce echipament ski sa isi aleaga. Oricare ar fi nelamuririle tale, vom incerca sa le clarificam in acest articol. Asadar, sa le luam pe rand:

Skiurile. Sunt mai multe criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti alegi skiurile. Nu vom intra in prea multe detalii, pentru a nu va deruta. Insa un lucru de retinut este sa nu alegeti echipamentul in baza aspectului sau. Argumentele precum culoarea sau modelul sunt irelevante in fata practicalitatii.

Claparii. Avantajul claparilor este ca pe acestia ii vei achizitiona o singura data. Dupa ce ai cumparat prima pereche, cel mai probabil nu vei avea nevoie de o alta. Asadar, atunci cand ii cumperi, asigura-te ca nu sunt incomozi si ca au marimea potrivita.

Hainele de ski. Hainele de iarna pe care le porti pe strada nu sunt suficiente atunci cand iesi pe munte. Ele vor ingheta odata cu tine. Cel mai bine este sa alegi o geaca de ski care iti va mentine temperatura corpului. Pantalonii sunt la fel de importanti. Opteaza pentru un material de fas, deoarece ofera impermeabilitate si protectie impotriva frigului.

Echipament de protectie. Acesta este indispensabil incepatorilor, deoarece va protejeaza de loviturile inevitabile. De asemenea, va ofera mai multa incredere pentru a putea incerca noi manevre pe partie.

Un instructor. Desigur, un echipament ski nu este singurul lucru important atunci cand iesiti pe partie. Pentru a evita neplacerile si a skia corect si fara griji, apelati la ajutorul unor instructor specializati. CS Luna va pune la dispozitie cea mai buna echipa pentru a va ajuta sa cuceriti partiile sis a skiati in siguranta. Un specialist care iti va arata unde gresesti si cum sa skiezi corect va face minuni pentru tehnica dumneavoastra.

Call Now Button