Cursuri ski Brasov pentru copiii dumneavoastra

Doresti sa ii oferi copilului tau o vacanta de neuitat? CS Luna va pune la dispozitie cursuri ski Brasov si tabere Brasov pentru micutii dumneavoastra. Acestia vor invata sa skieze, sa patineze si sa se dea cu snow-tube-ul. Pe langa aceste activitati fizice, copiii vor lua parte la diverse activitati de dezvoltare personala. In cadrul acestor activitati vor putea sa isi dezvolte atentia si memoria, sa isi diminueze dependenta de tehnologie si sa isi faca prieteni.

Unde? In statiunea Poiana Brasov, iar cazarea se va face la Cabana Andi.

Cand? In perioada 3 – 7 ianuarie 2018 / 21 – 26 ianuarie 2018 / 11 – 16 februarie 2018 / 18 – 23 februarie 2018.

Cui se adreseaza?

Serviciile de cursuri ski Brasov si taberele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, oferindu-le acestora ocazia de a socializa. Clubul va pune la dispozitie instructori special calificati pentru a-i antrena si supraveghea pe micutii dumneavoastra. Acestia pot oferi atat cursuri de initiere cat si cursuri de perfectionare pentru copiii care doresc sa isi imbunatateasca performantele.

Cursuri ski Brasov pentru copiii dumneavoastra

Care este scopul taberei?

In cadrul taberei, copiii vor avea ocazia de a invata un nou sport in timp ce leaga prietenii si se distreaza pe partie. Inscrierea la cursuri ski Brasov este o modalitate perfecta pentru copii de a-si dezvolta atat abilitatile sportive cat si cele de socializare. La finalul taberei sau a cursurilor, ei vor putea sa alunece pe partie si sa vireze in siguranta.

Cum se va desfasura programul copiilor?

In prima parte a zilei, copii vor lua micul dejun, dupa care vor merge pe partie pentru 4 ore de ski. Dupa-amiaza, acestia vor participa la diverse ateliere de dezvoltare personala, unde vor avea ocazia de a socializa. Pe seara, vor lua parte la jocuri si activitati de cabana. In ultima seara de tabara se va organiza premierea, unde se vor acorda premii si medalii pentru activitatile desfasurate.

Call Now Button