Participati la scoala de ski de la CS Luna!

Skiul este considerat ca fiind cel mai frumos si mai nobil sport de iarna, in special datorita trairilor cu adevarat deosebite pe care le ofera. La CS Luna, copiii dumneavoastra vor avea oportunitatea de a practica acest sport intr-o atmosfera primitoare. La scoala de ski, acest sport devine mult mai placut datorita partiilor impartite pe nivele de dificultate, potrivit tuturor aptitudinilor.

Cu ajutorul instructorilor de la CS Luna, copiii vor putea invata, progresa si se perfectiona in cel mai scurt timp. De asemenea, un lucru important de mentionat este faptul ca orice lectie se desfasoara in conditii maxime de siguranta. In cadrul lectiilor, copiii participanti vor profita la maxim de conditiile naturale pe care le au la dispozitie. Principalele obiective ale cursurilor sunt initierea, consolidarea si perfectionarea tehnicii de ski. Pe langa acest lucru, un alt obiectiv este acela de a incuraja socializarea si petrecerea timpului in aer liber.

CS Luna este un grup tanar si dinamic, dedicat predarii si invatarii skiului. Suntem un grup mic si exclusiv de instructori profesionisti, cu o experienta indelungata in domeniu. Activitatea noastra este concentrata in jurul predarii de lectii particulare pentru cei doritori, indiferent de nivelul lor de pregatire.  Echipa noastra este special instruita pentru a putea adapta orice lectie pentru nevoile fiecaruia. Astfel, fiecare copil va avea parte de o experienta placuta, sigura si de neuitat.

Un instructor bun este, inainte de toate, un bun educator. Acesta trebuie sa stie sa incurajeze calitatile naturale ale copiilor. Astfel, le va utiliza mai bine potentialul, facand-ui pe cei mici mai constienti de propriile forte si abilitati.

Scoala de ski se adreseaza copiilor pasionati de ski si care doresc sa invete sau sa se perfectioneze in acest sport. O ora de curs dureaza o ora si cincizeci de minute. Plecarea se face din Livada Postei, predarea copiilor realizandu-se in acelasi loc. De luni pana vineri, preluarea din Livada Postei se realizeaza la ora 13, intoarcerea fiind la ora 16:30. In weekend, preluarea copiilor are loc la 8:30 iar intoarcerea este la ora 12:30.

Call Now Button