Cursuri Ski Brasov: sfaturi utile

Sa skiezi pe o partie, prin zapada proaspat cazuta, cu soarele stralucitor reflectandu-se pe varfurile acoperite de zapada, acesta trebuie sa fie unul dintre cele mai frumoase sentimente. Pentru a va bucura de aceasta experienta, va oferim cateva sfaturi de care sa tineti cont. Daca nu ai skiat niciodata dar doresti sa incerci, atunci acesta este momentul potrivit. Totusi, inainte de a merge pe partie, trebuie sa fiti informat. Daca doriti sa participati la cursuri ski Brasov, atunci luati aceste sfaturi in considerare pentru urmatoarea iesire pe partie:

Protejati-va pielea! In special de soare, vant si frig. Zapada reflecta razele soarelui, ceea ce inseamna ca o sa va bronzati daca petreceti mult timp pe partie. Utilizati o crema cu protectie solara. Aceasta o sa va protejeze si hidrateze pielea impotriva vantului si a frigului.
Codul culorilor. Toate pistele primesc un cod al culorilor care reflecta nivelul lor de dificultate. Partiile verzi sunt cele mai usoare, fiind urmate de cele albastre, rosii si negre, acestea din urma fiind cele mai dificile.

Cursuri ski Brasov: sfaturi utile

Skiati cu grija si alegeti partia potrivita nivelului dumneavoastra de experienta. La cursuri ski Brasov oferite de CS Luna, instructorii calificati sunt experti in instruirea incepatorilor si va vor oferi tot ajutorul de care aveti nevoie pentru a skia in siguranta pe partii.
Imbracamintea. Veti avea nevoie, de asemenea, si de hainele potrivite. Daca va simtiti incomod sau va este frig, atunci nu va veti putea bucura pe partie. Din acest motiv, aveti nevoie de haine calduroase, de preferat impermeabile. Tineti cont si de ceea ce purtati pe dedesubt. Puteti opta pentru o pereche de colanti sub pantalonii de fas. Bratele si mainile trebuie sa fie complet acoperite si trebuie sa purtati manusi.

Skiatul nu este unul din acele sporturi pe care il puteti invata de unul singur. De asemenea, nu este o idee buna nici sa apelati la ajutorul prietenilor sau familiei care au mai skiat inainte. Ajutorul unui instructor cu experienta va face diferenta intre o experienta placuta si o tragedie. Luati in considerare toate aceste lucruri iar experienta dumneavoastra pe partie va fi cu siguranta una de neuitat!

Leave a comment

Call Now Button